Biaya-Épéktip uPVC Pipa Plumbing Produsén sareng Suplier

pipa gesekan-kirang-upvc

Gesekan kirang permukaan

Musim Panas énergi

Musim Panas énergi

beban-kapasitas

Kapasitas beban maksimum

cost jétu

cost jétu

kabocoran-ikon

Bukti Bocor 100%

Bebas Korosi

pipa beurat-logam-gratis-upvc

Gratis Logam Gratis sareng beurat Metal

Kakuatan Pangaruh Izod Tinggi

Kualitas pangluhurna uPVC Plumbing Pipa Produsén

Pipa Vinyl ASTM Plumbing nawiskeun sistem pikeun aplikasi distribusi cai ka padumukan ogé tempat komérsial pikeun cai nginum anu aman.

Kauntungannana Vinyl uPVC Pipa Plumbing

  • Konduktivitas termal rendah
  • Non-karat & buktina korosi.
  • Kabocoran buktina sambungan & karat buktina.
  • Résistansi tinggi kana asam, larutan uyah basa, alkohol jsb.
  • Épéktip biaya, gampang ditanganan, dipasang & diganti.
  • Permukaan non-toksik, lemes jero mastikeun leungitna gesekan low & laju aliran tinggi.
uPVC pipa ledeng grosir sareng pemasok
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
ngagabung
Range produk
  • Pamasangan tiasa disumputkeun
  • Ngadukung jalur pipa dina interval anu ditangtoskeun nganggo klip pipa
  • Pamasangan tiasa dilakukeun di luhur tingkat handap dina tembok bata
  • Garis nyumput kedah dipariksa pikeun kabocoran sateuacan nyumput / plaster
  • Pipa pipa vinil tiasa di gabung sareng fittings logam, fittings plastik & panggunaan kaset Teflon disarankeun pikeun nyingkahan
    bocor.
  • Pipa pipa vinil per ASTM: D-1785 & benang sakumaha IS 554 sayogi dina 3 jinis pipa ledeng nyaéta jadwal 40, 80 & 120 sareng ukuran tina ½ "dugi ka 4" dia

Diménsi Pipa Tekanan Heavy ASTM dina 23 ° C

UKURAN (inci)

Hartosna OD

JADUAL 40

   

JADUAL 80

   
témbok ketebalan Peunteun Tekanan (Mpa) témbok ketebalan Peunteun Tekanan (Mpa)
min Max min Max
½ 21.24 2.77 3.28 4.14 3.73 4.24 5.86
¾ 26.57 2.87 3.38 3.31 3.91 4.42 4.76
1 33.27 3.38 3.89 3.1 4.55 5.08 4.34
1 ¼ 42.03 3.56 4.07 2.55 4.85 5.43 3.59
1 ½ 48.11 3.68 4.19 2.28 5.08 5.69 3.24
2 60.17 3.91 4.42 1.93 5.54 6.2 2.76
2 ½ 75.3 5.16 5.77 2.07 7.01 7.85 2.9
3 88.7 5.49 6.15 1.79 7.62 8.53 2.55
4 114.07 6.02 6.73 1.52 8.56 9.58 2.21

Meunang A Quote Free

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
nutup-link

Sambungkeun Jeung Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Kéngingkeun diskon 5% Tepat Deui!

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Sambungkeun sareng Ahli Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
en English
X