Pipa Saluran SWR sareng Pabrikan Fittings - Pipa Vinil

pipa gesekan-kirang-upvc

Gesekan kirang permukaan

Musim Panas énergi

Musim Panas énergi

beban-kapasitas

Kapasitas beban maksimum

cost jétu

cost jétu

kabocoran-ikon

Bukti Bocor 100%

Bebas Korosi

pipa beurat-logam-gratis-upvc

Gratis Logam Gratis sareng beurat Metal

Kakuatan Pangaruh Izod Tinggi

SWR Berkualitas Tinggi sareng Produsén Pipa Drainage

Kami parantos ningali jangkung kajembaran anu dipikahoyong salaku Produsén, Éksporter sareng Panyedia pipa SWR. Pipa SWR ieu didamel sesuai IS: 13592 kalayan amandemen pangénggalna. Hiji tungtung Pipa SWR polos sareng tungtung anu sanés nyalira ku alur integral pikeun nahan gasket karét. Nalika dihijikeun sareng cincin karét, sendi anu kabentuk mangrupikeun anu bébas tina gangguan, watertight, siap pikeun ngurus ékspansi termal / kontraksi. Kami nyayogikeun Pipa SWR dina harga pasar anu kalapa.
Range produk: 75 mm dugi 160 mm sakumaha pipa IS13592 dianggo pikeun ngagambar taneuh wengi
Gabungan: 75 mm dugi 160 mm sakumaha pipa IS13592 dianggo pikeun ngagambar taneuh wengi.
pipa swr sareng pemasok pipa drainase

Kaunggulan tina pipa SWR

  • Tingkat aliran tinggi kusabab permukaan jero anu lancar
  • Non-konduktif sareng tahan korosi
  • Henteu réaktif ku kimia
  • Ringan, gampang ditanganan sareng dipasang
  • Alus pikeun cuaca di luar ruangan kusabab dicampur sareng UV penstabil

Pipa SWR / Aplikasi Pipa Drainage

  • Dihubungkeun sareng garis cabang
  • Dipaké dina perlengkapan salaku WC sareng urinal
  • Saluran cai limbah tina bak mandi, tilelep & baskom

Ukuran Pipa SWR

Nomilan Diaméterna

Rata Luar Diaméterna

 

luar diaméterna

 

témbok ketebalan

 
DN min Max min Max min Max
75 A 75 75.3 74.1 75.9 1.8 2.2
75B 75 75.3 74.1 75.9 3.2 3.8 3.8
110 A 110 110.4 108.6 111.4 2.2 2.7
110 B 110 110.4 108.6 111.4 3.2 3.8
160 A 160 160.5 158.6 162 3.2 3.8
160 B 160 160.5 158.6 162 4.2 4.8

Di jero Dia tina Soket

 

Panjang manik & beuheung

Panjangna Cicih Beading

Kubu Kedalaman

Tegangan Socket ID di Mid Point

 
min Max min Max min min Max
75.3 75.6 20 25 40 75.1 75.3
75.3 75.6 20 25 40 75.1 75.3
110.4 111.3 26 32 48 110.1 110.4
110.4 111.3 26 32 48 110.1 110.4
160.5 161.5 32 42 58 160.2 160.5
160.5 161.5 32 42 58 160.2 160.5

Meunang A Quote Free

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
nutup-link

Sambungkeun Jeung Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Kéngingkeun diskon 5% Tepat Deui!

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Sambungkeun sareng Ahli Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
en English
X