Pipa Kolom uPVC Kalayan Pabrik Kunci Kakuatan Patén

Ngenalkeun Pipa Kolom

Pipa kolom mangrupikeun pipa pangiriman anu utami dina sumur cai. Éta dipaké pikeun ngagantungkeun pompa beuleum di jero sumur sareng nganteurkeun cai anu dipompa ka permukaan pikeun panggunaan. Teu kedah dicarioskeun, pipa Kolom mangrupikeun misi-kritis pikeun proyék sumur / borewell cai.

Janten misi-kritis kana sistem pipa sumur, pipa kolom kedah dipilih kalayan ati-ati. Aranjeunna kedah awét, awét sareng meryogikeun minimal pikeun henteu diropea. Jawaban na perenahna di Pipa Kolom Vinil uPVC

Naha daya tahan penting?

Nya, pipa kolom nyandak beban tina sadaya sistem anu diwangun ku: pipa, pompa sareng motor sareng kabel, sareng beurat cai anu ngalir ngaliwatan pipa. 

Aranjeunna nahan tekanan cai nalika operasi sareng palu cai nalika ngamimitian sareng mareuman pompa. Éta ogé kedah tahan torsi sareng jerks anu dihasilkeun ku pompa.

uPVC kolom pipa wholesaler jeung supplier

Masangkeun Pipa Kolom Vinil sareng

uPVC pipa pemasok pikeun pompa beuleum

Pompa beuleum

pipa kolom pikeun pompa leungeun

ngompa leungeun

pipa kolom pikeun pompa pcp

Pompa PCP

Formulasi khusus uPVC Column Pipe

Naon Ngajantenkeun Pipa Kolom Vinil Pasangan Anu Pangsaéna Pikeun Pompa Anu Jero Anjeun?

100% Résistansi kana korosi: Henteu Karat = Cai bersih

pipa kolom

0 Biaya perawatan nol. Henteu aya korosi. Teu kedah palapis

pipa kolom

5x Durability Tinggi: Kakuatan tarik anu luhur ngajantenkeun aranjeunna kuat sareng dipercaya

pipa kolom

60% hemat biaya: 60% langkung mirah tibatan pipa beusi atanapi waja.

pipa kolom

1/6 Beurat pipa beusi atanapi waja: Pohara enteng ngamungkinkeun gampang dipasang, ngangkut, nanganan, sareng ngagantian.

pipa kolom

Ngahémat 23% Énergi: Geser kirang permukaan. Aktipkeun aliran cai gampang, peryogi konsumsi énérgi anu kirang.

pipa kolom

100% Gratis tina kabocoran: Powerlock Dipaténkeun mastikeun 100% Pipa kolom tahan bocor sareng beban-buktina.

pipa kolom

Nilai luhur: Daur ulang ku paningkatan nilai périodik tina 7%

USP kami

Senyawa alus teuing
Pipa kolom Vinyl uPVC gaduh komposisi:
pvc ogé casing ribbed layar sakumaha per IS 12818

Klorida Klorida: Dijieunna tina Unplasticized Polyvinyl Chloride aranjeunna hampang tapi tangguh.

Operasi jelas parameter: Ngajaga épisién anu épéktip dina pipikiran, pipa ieu disiapkeun ku alat-alat sekrup anu dicutat Carbide. Éta ogé dijantenkeun ngajantenkeun Annealing pikeun mastikeun umur panjang pipa.

Ngarancang adaptasi: Pipa ieu didamel khusus pikeun adaptasi sareng tekanan tinggi. Éta ogé kentel pikeun nyaluyukeun dina jero anu ageung.

Kakuatan tarik tinggi: Pikeun nahan résistansi tinggi kana tekanan, pipa cai ieu ngagaduhan kakuatan tarik sareng kapasitas beban anu luhur. Éta ogé ngagaduhan kakuatan mékanis anu luhur.

Kandel jeung ipis: Bagian kandel sareng ipis tina pipa kolom Vinyl parantos dikembangkeun ku cara nyerep torsi lengkep anu dihasilkeun kusabab motor sahingga ngahasilkeun umur panjang.

Aman sareng cocog pikeun jero ageung: Pipa Kolom vinil uPVC ieu parantos didesain dugi ka 1400 ft.

Éta 200% langkung kuat tibatan pipa baja. pipa uPVC sacara épisién didamel kanggo ngajantenkeun beurat beuratna tanpa aya kompromi dina kabutuhan kakuatanna.
Pipa Kolom ti Vinil gaduh gesekan rendah anu ngamungkinkeun aranjeunna kéngingkeun langkung seueur cai. Saatos période panggunaan anu khusus, pipa-pipa waja condong korosi sareng akhirna kualitas turun cai. Kusabab teu aya masalah korosi atanapi karat dina Pipa Kolom Vinil, kualitas cai tetep saé.

  • Pangaruh Suhu sareng naha Aman PVC aman?

  • Naon manpaat pipa uPVC?


  • Pangaruh Suhu sareng naha Aman PVC aman?

  • Naon manpaat pipa uPVC?

Pipa vinil

Pilih pipa Kolom uPVC pikeun Proyék Manajemén Cai anjeun Terkenal Cai

Meunang A Quote Free

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
nutup-link

Sambungkeun Jeung Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Kéngingkeun diskon 5% Tepat Deui!

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Sambungkeun sareng Ahli Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
en English
X