uPVC Sumur Casing Pipa & Pipa Layar Produsén sareng Pamasok

Kunaon VINYL uPVC Pipa

upvc sumur casing sareng pipa layar sakumaha per DIN 4925 stadards
Unplasticized Polyvinyl chloride (uPVC), paling cocog pikeun pangwangunan sumur cai.
Kapadetan uPVC langkung luhur nempatkeun uPVC dina kaunggulan anu tiasa dianggo dina sumur cai.
pipa uPVC gaduh setrés ngahasilkeun anu lumayan tinggi tina 55N / mm. Élastisitasna tinggi, ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahontal kaku anu diperyogikeun, ieu nyegah deformasi anu teu dipikahoyong dina pipa.
pipa uPVC tahan ka sadaya zat anu leyur dina cai taneuh alami, kalebet asam sareng uyah. Kalayan tahan ka cai tina kisaran pH antara 2-12, bahan kimia anu dianggo pikeun beberesih, pamekaran, sareng regenerasi sumur (duanana organik sareng henteu organik) henteu mangaruhan pipa ieu.
Janten pipa Casing Plastik anu Vinyl uPVC Casing PIpes nawiskeun résistansi anu teu aya tandinganna pikeun abrasi kimia, sareng korosi, ditambahan ku ramah lingkungan mangrupikeun alesan di tukangeun Vinyl Tube Tabv Pvt. Ltd. Milih ngadamel aranjeunna.
Toléransi suhu luhur sareng entéh pipa uPVC nyumbang kana kuli sareng muatan pengirimanna anu handap sareng ngajantenkeun pipa uPVC janten pilihan pikeun operasi beurat

Kunaon VINYL uPVC Pipa

Gesekan Kurang Permukaan

Gesekan kirang permukaan

Ikon Ngahémat Énergi

Musim Panas énergi

Ikon Kapasitas Beban Maksimum

Kapasitas beban maksimum

Ikon Épéktip Ongkos

cost jétu

100% Ikon Bukti Bocor

Bukti Bocor 100%

Ikon Bebas Korosi

Bebas Korosi

Ikon Gratis Gratis & Heavy Metal Free

Gratis Logam Gratis sareng beurat Metal

Ikon Kakuatan Pangaruh Izod Tinggi

Kakuatan Pangaruh Izod Tinggi

Sistem pipa prasarana

Pipa Prasarana

Pipa Vinil nyaéta perusahaan pabrikan uPVC ngajantenkeun pipa uPVC pikeun cocog sareng unggal sarat pipa dina ngawangun infrastruktur panginten dina bidang gas, minyak, irigasi atanapi ékstraksi cai.

suplai pipa abu tekanan upvc

Pipa Tekanan uPVC

Pipa tekanan vinil uPVC sareng perlengkapan parantos netepkeun dirina pikeun reliabilitas, kalayan catetan anu kabuktosan dina séktor retikulasi cai. Éta dirancang pikeun aplikasi ngompa sareng desain gravitasi.

pabrik pipa casing uPVC di India

Pipa HDPE / MDPE:

Kinerja optimal, umur panjang & enol kabocoran naon anu dipikaterang ku Vinyl HDPE / MDPE PIpes. Dirancang pikeun: Aplikasi panas bumi, Sistem transmisi cai kota sareng industri, distribusi gas alam, Irigasi, lansekap, sistem pipa saluran pembuangan, rehabilitasi Pipa.

uPVC pipa casing grosir sareng pemasok di india

Sistem casing Deep Well uPVC

Tabung vinil ngahasilkeun sistem casing sumur uPVC anu tiasa diturunkeun ka jero dugi ka 600m. Hirup 50+ taun nyayogikeun palanggan sareng solusi jangka panjang.

pabrik piezometric pipa sareng grosir

Pipa pézometric

Pipa Vinyl Piezometric didesain pikeun nyumponan kabutuhan pamariksaan sareng analisa situs. Éta pikeun excellently pikeun Monitoring Site, Sampling of Groundwater, Monitoring Cai Lahan & Pamasangan Data Logger.

Wellpoint Dewatering System:

Perusahaan pabrik uPVC Casing Pipe Vinyl Pipe parantos ngembangkeun sistem panguburan vinil anu tiasa ngabuktoskeun mangpaat pisan pikeun nurunkeun tabel cai bawah tanah dina taneuh anu lemahna kohesi sareng perméabilitas. Éta cocog pikeun akuifer anu deet dimana tingkat cai kedah diturunkeun henteu langkung ti 15-20 kaki. Sistem dewatering vinil wellpoint ngamungkinkeun anjeun pikeun ngompa tina sababaraha galon per menit dina batu pasir keusik anu hadé dugi ka ratusan sareng rébuan galon unggal menit dina gravels sareng pasir kasar.
Éta pitunjuk ogé titik-titik anu aya di sekitar penggalian sareng dihubungkeun sareng header umum. Ieu, kahareupna nyambung ka hiji atanapi langkung pompa. Penggalian anu langkung jero bakal meryogikeun sababaraha tahapan sistem wellpoint kusabab watesan vakum tina pompa.
Pipa Vinil dipirig ku rupa-rupa alat sareng asesoris kualitas luhur anu ngabantosan dina hasil pamasangan pipa uPVC Casing anu suksés. Asesoris ieu sayogi kanggo sadayana.
MS pikeun karya dewatering

Jero sumur uPVC Casing System

kauntungan pipa vinil

Naha Pipa VINYL Pangsaéna Anjeun?

maén Video
maén Video
enggal sumping
enggal sumping
enggal sumping

Meunang A Quote Free

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
nutup-link

Sambungkeun Jeung Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Kéngingkeun diskon 5% Tepat Deui!

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Sambungkeun sareng Ahli Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
en English
X