5 Alesan naha anjeun kedah nganggo pipah uPVC pikeun Proyék Cai - Vinylpipe

5 Alesan naha anjeun kedah nganggo pipah uPVC pikeun Proyék Cai

kisaran pipa uPVC pangageungna

Gancang ningkatna kagoréngan sistem cai sareng saluran pembuangan kusabab korosi, kabocoran, sareng istirahat dina bahan pipa logam ngagedékeun kapasitas urang pikeun nyayogikeun cai minum anu murni sareng aman sareng layanan sanitasi penting ramah lingkungan ogé dina ayeuna sareng pikeun generasi anu bakal datang. pipa uPVC ngagaduhan seueur kauntungan tibatan pipa logam alternatip pikeun proyek cai naon waé.

 

Alesan 5 luhur kunaon uPVC Pipa mangrupikeun panggunaan anu paling saé pikeun Proyék Cai:

 

Pilihan pipa pangsaéna pikeun pipa dina beban

pipa uPVC tarik pisan sareng tiasa lentur tanpa rusak nalika dimuat sacara éksternal tina beurat taneuh sareng patalimarga anu beurat. Pipa kaku, sapertos anu didamel tina beusi sareng beton henteu sanggup lentur nalika ngalaman beban, éta bakal runtuh nalika ngahontal kapasitas bantalan

Nalika pipa uPVC pendak sareng beban éksternal, diaméterna bakal mimiti nyimpang. Upami pipa dikubur dina kaayaan taneuh anu ngadukung, sareng kana Vinyl uPVC Casing pipa nu kaku taneuh digabungkeun sareng pipa casing sareng pipa kolom kaku bakal nolak panyimpangan.

Ngawetkeun Cai

pipa uPVC permukaan ultra-lemes ngirangan résistansi kana aliran cai sareng ngirangan ngirangan biaya ngompa, sareng sendi bebas kabocoran ku bantosan LPR (Bocor Buktina Tautan) ngaleungitkeun karugian cai kusabab kabocoran sareng tahan aliran anu tiasa dugi ka 45 persén dina sababaraha jaringan pipa logam jaman harita.

Cai anu langkung saé

Pipa logam kusabab korosi sareng kusabab permukaan anu bereaksi sareng bahan kimia anu aya dina taneuh ngahasilkeun kualitas cai anu handap. Anjeun moal tiasa nginumna tanpa tapis tapis. Jauh pisan sareng pipa anu didamel tina bahan tradisional, témbok pipa uPVC anu henteu rata lemes sahingga hésé pisan pikeun unsur-unsur taneuh pikeun ngumpul.

uPVC tahan ka asam anorganik, alkali, sareng uyah. Pikeun padamelan cai biasa, pipa uPVC leres-leres henteu kapangaruhan ku bahan kimia taneuh sareng cai. pipa uPVC kebal kana korosi éksternal boléd kusabab unsur taneuh ogé korosi pipa kolom internal.

In pipa uPVC SWR mikroorganisme sapertos Baktéri sareng partikel sanés sapertos ganggang ampir teu aya kamungkinan pikeun napel na pinding témbok jero anu mangrupikeun kaunggulan utama pikeun sistem pipa drainase, anu sering kedah ngangkut cai limbah anu ngandung jumlah sédimén anu signifikan.

pipa uPVC kusabab permukaan anu lancar ngamungkinkeun cai ngalir kalayan bébas sareng naekeun tekanan cai. Ngaronjatna aliran pipa SWR uPVC ogé rata-rata sumbatan sumbatan dina sistem pembuangan.

Ngahémat Artos

Dina uPVC jangka panjang, pipa hemat biaya dibandingkeun sareng pipa logam. Komo deui upami gampang dipasangna, tingkat rusakna anu handap, sareng biaya siklus umur anu panjang diperhatoskeun.

Lila umur pipa uPVC ogé hartosna efisiensi pipa, pangropéa anu lemah, sareng padamelan anu teras dilakukeun pikeun pipa ngajantenkeun langkung terjangkau dina waktosna.

Kabuktian umur panjang dina jasa

uPVC Pipa gaduh catetan kinerja anu kabuktosan di sababaraha nagara ti 48 taun terakhir, Sedengkeun studi luar negeri nunjukkeun jangka hayat pipa PVC langkung ti 110 taun.

Salaku conto, Skéma Pasokan Cai Millewa diwangun nalika mimiti taun 1970an kanggo nyayogikeun cai retikulasi ka tempat tegal sareng daérah perkotaan di North-Western Victoria di Australia.

Sakitar 60000 méter pipa PVC dipasang. Saatos ampir 40 taun jasa, pipa pvc teras neraskeun performa anu hadé dina rupa-rupa kaayaan operasional.

 

Disarankeun Pos

Kaunggulan uPVC langkung tina PVC sareng Pipa Logam - Pipa Vinil

Meunang A Quote Free

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
nutup-link

Sambungkeun Jeung Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Kéngingkeun diskon 5% Tepat Deui!

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link

Sambungkeun sareng Ahli Kami

médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
nutup-link
en English
X