Bëhuni Distributor - Prodhues & Furnizues i Tubave dhe Pajisjeve Vinyl

Rrjeti Global

Përfaqësia e tubave uPVC | Përfshi Rrjeti ynë Global i Tregtarëve

Algjeri, Australi, QIPRUS, Dubai, Egjipt, EL Salvador, Estoni, Etiopi, Francë, Greqi, Honduras, Irlandë, Itali, Japoni, Kuvajt, LIBIYA, Luksemburg, Maldive, Mozambik, Oman, Katar, Rusi, San Salvador, Arabi Saudite , Singapor, Afrika e Jugut, SUDANI JUG, Spanjë, Sri Lanka, Sudan, Tajvan, Tajlandë, Turqi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguaj, Jemen, Zambia
Rrjeti ynë i Tregtarëve Vendas përfshin: Algjeri, Algjeri, Australi, Brazil, Dubai, Etiopi, Francë, Itali, Bangkok, Honduras, Tokio, Uruguaj, Tajvan, El Salvador, Kuvajt, Libi, Mozambik, Oman, Katar, Arabi Saudite, Singapor, Spanjë, Sri Lanka, Turqi, Rusi, Jemen
Rrjeti global i tubave PVC
"Ne kemi punuar me shumë furnizues për tubat e shtresës PVC dhe tubin e ngritjes, por në gjashtë vitet e fundit nuk kishim asnjë arsye për të ndryshuar furnizuesit tanë sepse Vinyl gjithmonë na ka dhënë cilësi të qëndrueshme dhe çmime shumë konkurruese, gjë që na ka mundësuar të rrisim vëllimin e biznesit tonë vit pas viti ne urojmë Urime ekipin vinyl. "
Andrew - Tregtari i tubave uPVC

  Unë do të doja të merrja buletinin dhe informacionin e marketingut në lidhje me produktet dhe industrinë. *

  Merr një citim falas

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link
  close-link

  Lidhu me ne

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link

  Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link

  Lidhu me ekspertët tanë

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link
  en English
  X