Prodhuesit e tubave dhe pajisjeve të presionit HDPE - Tuba Vinyl

Aplikimi i tubave HDPE

furnizues tubash uPVC HDPE nga India

Uji pra

gypat hidraulik & shitja e tubave hdpe

Pajisje hidraulike

bujqësia e ujitjes - prodhuesi i tubave HDP në Indi

Ujitja / Bujqësia

Prodhuesi origjinal i tubave HDPE

Vinyl Tubes Pvt Ltd ofron gamë të gjerë në tuba dhe pajisje HDPE. Ne jemi IS Standard Company dhe prodhojmë produkte me cilësi më të mirë në tuba dhe pajisje HDPE. Tuba prodhohen jashtë procesit të nxjerrjes ndërsa pajisjet janë të fabrikuara nga tuba sipas Sistemit Ndërkombëtar të Menaxhimit të Cilësisë ISO 9001: 2015. Prona gjysmë fleksibël e Pipe e bën atë të përshtatshëm për trajtimin dhe instalimin. Vinyl Tubes Pvt Ltd gjithashtu siguron mbështetje për shtrimin dhe bashkimin e tubave PE/PP për projektet në bazë të gardianit. Tubat tanë të prodhuar nga tuba specialë me dendësi të lartë polietileni - material kimikisht inert që jep ndikim të lartë si dhe forcë tërheqëse. Prodhuar në objektin standard të prodhimit dhe testimit ndërkombëtar.
prodhues dhe furnizues origjinal i tubave HDPE
prodhuesit e tubave të ujitjes / bujqësisë

Tubat tanë janë të përshtatshëm për tubacionet me presion të lartë

Tubi HDPE është një lloj tubi fleksibël plastik i përdorur për transferimin e lëngjeve dhe gazit dhe shpesh përdoret për të zëvendësuar tubacionet e plakjes së betonit ose çelikut. E bërë nga HDPE termoplastik (polietileni me densitet të lartë), niveli i tij i lartë i papërshkueshmërisë dhe lidhja e fortë molekulare e bëjnë atë të përshtatshëm për tubacionet me presion të lartë. Tubi HDPE përdoret në të gjithë globin për aplikime të tilla si rrjeti i ujit, rrjeti i gazit, kanalizimi, linjat e transferimit të llumit, ujitja rurale, linjat e furnizimit me sistemin e zjarrit, kanalizimet elektrike dhe të komunikimit, si dhe tubat e ujërave të shiut dhe kullimit.
Varg
Avantazh
 • Standardet: ISO, DIN, ASTM, ISI, BIS.
 • Diametri: 20 mm - 500 mm (1/2 "deri në 20")
 • Gjatësia standarde 6 metra.
 • Vlerësimi i presionit nga: PN 2. 5 në 16, SDR 6 në 41
 • Ajo ruan vetitë e përgjithshme të lëngut brenda.
 • Moss në pritje për shkak të sipërfaqes së brendshme mund të përdoret në sistemet e ujit të pijshëm.
 • Për shkak të natyrës së tij kimike, ajo ka një rezistencë të lartë ndaj kimikateve.
 • Për të marrë formën dhe pjerrësinë e terrenit të pjerrët me anë të shtrimit është shumë e thjeshtë për shkak të të qenit fleksibël.
 • Për shkak të vetive të larta të elasticitetit, për përdorim në zonat ku shumë aktivitete sizmike janë shumë të rehatshme. Mund të orientohet sipas drejtimit të lëvizjes së lëvizjes së tokës dhe nuk prishet.
 • Pesha e lehtë, e fortë, jetëgjatë dhe pa mirëmbajtje

Tabela e Madhësisë së Tubave HDPE

 • Presion
 • 3 Bar
 • 4 Bar
 • 5 Bar
 • 6 Bar
 • 8 Bar
 • 10 Bar
 • 12.5 Bar
 • 16 Bar
 • 20 Bar

Përfitim

 1. Metodat e saldimit dhe montimit janë shumë të thjeshta.
 2. Lehtë për tu mbajtur për shkak të peshës dhe kështu transporti është i lirë.
 3. Isshtë shumë rezistent ndaj acideve dhe alkaleve. I dëmtuar vetëm nga acidi nitrik.
 4. Miqësore me mjedisin.
 5. Nuk preken nga nëntoka, nuk ka veti thyese.
 6. Një nivel i mirë fërkimi, veshje dhe ka një rezistencë ndaj ndryshkut.
 7. Strongshtë i fortë kundër mikroorganizmave.

Kategoria e tubave të ndryshëm që ne prodhojmë janë:-

 • Tubat Hdpe (IS: 14333: 1996)
 • Tubat Hdpe (IS: 4984: 2016)
 • Tubat Hdpe (IS: 14151)
 • Tubat Hdpe (ISO 4427 Pt-2)

Përfitoni përfitime shtesë

Po. Tubat HDPE të certifikuar për aplikimet e ujit të pijshëm prodhohen nga komponimet e polietilenit me presion të miratuar nga NSF për shërbimin publik të ujit të pijshëm.
Po, tubi HDPE është i disponueshëm si në tubat e hekurit (IPS) ashtu edhe në madhësitë e tubave prej hekuri të urtë DIPS, ndonjëherë të njohura edhe si madhësitë e gypave prej gize (CIPS). Tubi HDPE me madhësi IPS ka të njëjtin diametër të jashtëm si tubi prej hekuri të zi ose çeliku të karbonit. HDPE me madhësi DIPS ka të njëjtin diametër të jashtëm si tubi i derdhur/i urtë. Në mënyrë tipike, madhësitë e tubave prej hekuri të urtë janë në dispozicion nga diametrat 4 inç në 36 inç. Madhësitë e tubave të hekurit janë në dispozicion nga diametri ¾-inç në 65-inç.
Po, produktet e tubave HDPE me diametër të vogël janë në dispozicion si në diametrin e brendshëm të kontrolluar (SIDR) ashtu edhe në madhësinë e tubit të bakrit jashtë diametrit të kontrolluar (CTS-SDR). Në mënyrë tipike, tubi SIDR është i disponueshëm nga diametri ½-inç në 3-inç ndërsa produktet e madhësisë së tubit të bakrit janë zakonisht të disponueshme në madhësi ¾-inç deri në 2-inç.
Normalisht, ato do të gjenden në literaturën e botuar të prodhuesit të tubave HDPE dhe në standardet ASTM. Ato gjithashtu mund të gjenden në Shtojcën e Kapitullit 6 të Manualit të PPI për Tub Polietileni, edicioni i dytë.
HDPE do të thotë polietileni me densitet të lartë.
Tubi PE pranohet se ka sistemin e tubave me shkallën më të ulët të rrjedhjes në dispozicion (siç duket nga përdorimi i tij në shpërndarjen e gazit natyror) Si një tubacion me normë rrjedhjeje "zero", nuk ka ndonjë specifikim të rekomanduar për zbulimin e rrjedhjeve. Zbulimi i rrjedhjeve është një fushë në zhvillim me shumë përmirësime teknologjike. Një nga teknikat më premtuese është teknika audio, e cila dëgjon zërin e lëshuar ndërsa lëngu rrjedh në mënyrë të parregullt nëpër një hapje të paplanifikuar në tub. Me +C220: L249

Merr një citim falas

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
close-link

Lidhu me ne

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Lidhu me ekspertët tanë

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
en English
X