Prodhuesit e tubave dhe pajisjeve të kullimit SWR - Tuba Vinyl

tuba fërkimi-më pak-upvc

Fërkimi më pak sipërfaqe

Ruajtja e Energjisë

Ruajtja e Energjisë

kapaciteti i ngarkesës

Kapaciteti maksimal i ngarkesës

Kosto efektive

Kosto efektive

ikonë pa rrjedhje

100% Dëshmi Rrjedhje

Pa korrozion

tuba pa metale të rënda pa upvc

Pa plumb dhe pa metal të rëndë

Forca e lartë e ndikimit në Izod

Prodhuesi i Cilësisë më të Lartë SWR dhe Tubave të Kullimit

Ne kemi parë lartësi të lakmueshme të suksesit si Prodhues, Eksportues dhe Furnizues i tubave SWR. Këto tuba SWR janë prodhuar sipas IS: 13592 me ndryshimin e fundit. Një fund i tubit SWR është i thjeshtë dhe një fund tjetër është i vetë-lidhur me një zakon integral për të mbajtur copë litari gome. Kur lidhet me një unazë gome, nyja e formuar është një pa probleme, e papërshkueshme nga uji, e gatshme për t'u kujdesur për zgjerimin/kontraktimet termike. Ne i bëjmë tubat SWR të disponueshëm me çmime konkurruese të tregut.
Gama e produkteve: Tubat 75 mm deri 160 mm sipas IS13592 përdoren për tërheqjen e tokave të natës
Bashkimi: Tubat 75 mm deri 160 mm sipas IS13592 përdoren për tërheqjen e tokave të natës.
furnizues tubash swr dhe tubash kullimi

Avantazhet e tubave SWR

  • Shkalla e lartë e rrjedhjes për shkak të sipërfaqes së lëmuar të brendshme
  • Jo përçues dhe rezistent ndaj korrozionit
  • Jo reaktive me kimikate
  • Lehtë, trajtim dhe instalim i lehtë
  • E mirë për motin në natyrë për shkak të përzierjes me stabilizues UV

Aplikimi i tubave SWR / tubave të kullimit

  • Lidhur me linjat e degëve
  • Përdoret në pajisje si WC dhe urinale
  • Ujërat e zeza të kullimit nga banja, lavamanët dhe lavamanët

Përmasat e tubave SWR

Diametri Nomilan

Diametri i jashtëm mesatar

 

jashtë Diametri

 

Trashësi muri

 
DN Min Max Min Max Min Max
75 75 75.3 74.1 75.9 1.8 2.2
75B 75 75.3 74.1 75.9 3.2 3.8 3.8
110 110 110.4 108.6 111.4 2.2 2.7
110 B 110 110.4 108.6 111.4 3.2 3.8
160 160 160.5 158.6 162 3.2 3.8
160 B 160 160.5 158.6 162 4.2 4.8

Brenda Dia të Socket

 

Gjatësia e Rruazës & Qafës

Gjatësia Përtej Rruazave

Thellësia e prizës

Foleja mesatare e ID në pikën e mesme

 
Min Max Min Max Min Min Max
75.3 75.6 20 25 40 75.1 75.3
75.3 75.6 20 25 40 75.1 75.3
110.4 111.3 26 32 48 110.1 110.4
110.4 111.3 26 32 48 110.1 110.4
160.5 161.5 32 42 58 160.2 160.5
160.5 161.5 32 42 58 160.2 160.5

Merr një citim falas

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
close-link

Lidhu me ne

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Lidhu me ekspertët tanë

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
en English
X