Tuba PVC Piezometrike Për Monitorimin e Puseve të Ujit - Tub Vinyl

tuba fërkimi-më pak-upvc

Fërkimi më pak sipërfaqe

Ruajtja e Energjisë

Ruajtja e Energjisë

kapaciteti i ngarkesës

Kapaciteti maksimal i ngarkesës

Kosto efektive

Kosto efektive

ikonë pa rrjedhje

100% Dëshmi Rrjedhje

Pa korrozion

tuba pa metale të rënda pa upvc

Pa plumb dhe pa metal të rëndë

Forca e lartë e ndikimit në Izod

Prodhuesi i tubave piezometrikë me cilësi më të lartë uPVC

Vinyl gjithmonë kujdeset për mjedisin dhe ofron një gamë të gjerë produktesh për të gjitha aktivitetet që lidhen me monitorimin e nëntokës. Tubat Piezometrik/Gjeoteknik plotësojnë nevojat e shumta të fushës, nga studimi dhe shërbimi i vendeve të kontaminuara deri tek analiza dhe monitorimi i ujërave nëntokësorë (p.sh. koka piezometrike e ujërave nëntokësore).

uPVC Tubat Piezometrike/Gjeoteknike ju lejojnë të hetoni vendet e kontaminuara dhe të monitoroni ujërat nëntokësore (leximi piezometrik i tabelave të ujërave nëntokësorë). Këta filtra janë në dispozicion në shumë diametra dhe dimensione të ndryshme të slotit në lidhje me madhësinë e tokës. Këto tuba lejojnë zgjidhjen e problemeve të lidhura me monitorimin e ujërave nëntokësorë.

Tubat piezometrikë/gjeoteknikë uPVC të Vinyl lejojnë që problemet që lidhen me studimin dhe hetimin e vendeve të kontaminuara dhe monitorimi i ujërave nëntokësorë të kryhen thjesht dhe në mënyrë të sigurt pa asnjë rrezik të kontaminimit të mostrës së mbledhur.
Prodhuesi i tubave PVC me ekran të mirë dhe të filetuar

Ekran dhe zorrë për puset e monitorimit të mjedisit

përfitimet
Detaje
karakteristika
Renditja Informacion
 • tuba upvc-piezometrik
 • Tub cilësor për instalimet e puseve
 • Mbërthyer në një mbështjellës plastik të biodegradueshëm* për më shumë qëndrueshmëri. E para në Australi për reduktimin e mbetjeve plastike dhe ndihmën ndaj mjedisit
 • E disponueshme në madhësi 50mm (PN18) dhe 100mm (PN12)
 • Shtresë 25mm Shtojca 40 dhe ekrani gjithashtu i pajisur
 • Kapele të dizajnuara mirë që i përshtaten
 • Kapele fundore të disponueshme, përfshirë universalen 'FlexiPoint 50'.

Ulni kostot tuaja për instalimin e puseve dhe funksiononi në mënyrë më të qëndrueshme në vend:

Çdo palë me gjatësi prej 3 metrash tubash është e veshur me plastikë të biodegradueshme, që do të thotë se mëngët do të biodegradohen* kur hidhen në një deponi, duke ju lejuar të ndihmoni në zvogëlimin e sasisë së grumbullimit të mbeturinave plastike.

Shumica e ekranit dhe zorrës së Mjedisit janë të mbështjella me plastikë konvencionale, por kjo po shton problemin tonë të mbeturinave plastike. Vetëm ekrani Vinyl Well është i mbështjellë me plastikë të biodegradueshme* duke parandaluar mbeturina të tjera plastike. Ne gjithashtu përdorim shirit paketimi të biodegradueshëm në dërgesat tona.

Ekrani Vinyl Well është bërë nga uPVC & në madhësinë e klasës 18 dhe është prodhuar sipas Standardit Australian për Monitorimin e Puseve. Çdo copë ka një fije të trashë mashkull/femër për montim të lehtë në terren dhe është e mbyllur.

Mbështjellja jonë plastike e biodegradueshme*:

- Do të biodegradohet vetëm një herë në një mjedis të pasur me mikrobe siç është vendgrumbullimi

- Nuk kërkon oksigjen ose temperaturë të lartë për të biodegraduar siç është në një plehrash komerciale

- Ju ndihmon të veproni në mënyrë më të qëndrueshme

Biodegradimi është verifikuar nga një laborator i pavarur duke përdorur ASTM D5511 për kushtet e deponive anaerobe.

 • Trajtim dhe transport i lehtë për instalim për shkak të peshës së ulët.
 • I përshtatshëm për transportimin e ujit të pijshëm për shkak të karakteristikave të tij inerte.
 • Qëndrueshmëria e jetës së dobishme mbi njëqind vjet pa treguar se jemi për shkak të ndotjes, reaksionit kimik dhe mjedisit përreth.
 • Me kosto të ulët në krahasim me produktet e tjera në treg.
 • Sistemi i bashkimit përmes fijes me profilin trapezoidal.
PC05030T18Zorrë 50 mm, Cl 18, 3.0 m, M/F
PS05030T18Ekran 50 mm Cl 18, 3.0 m, M/F, çarje 0.5 mm, hapësira 4 mm
PECFlexi50Flexipoint 50, kapak me majë me majë, 50mm PN18, plastikë e ricikluar
PC10030T12Zorrë 100 mm, Cl 12, 3.0 m, M/F
PS10030T12Ekran 100 mm Cl 12, 3.0 m, M/F, çarje 0.5 mm, hapësira 6 mm
PECFlexi50Flexipoint 50, kapak me majë me majë, 50mm PN18, plastikë e ricikluar

Gama standarde e gjerësisë së slotit që tregon përqindjen mesatare të sipërfaqes së hapur

Ext (inç)

Int (mm)

Trashësia Spessore (mm)

Mëngë/prizë shtesë (mm)

Llojet e fijeve

Gjatësia e artikullit

Pesha (Kg/mt)

1 / 2 " 15.9 2.6 26 Gaz 0-3 0.2
3 / 4 " 21.3 2.6 30 Gaz 0-3 0.3
1 " 26.7 3.3 40 Gaz 0-3 0.5
1 ″ 1/2 (42 mm) 34.6 3.7 49 Gaz 0-3 0.7
1 ″ 1/2 (48 mm) 40 4 55 Gaz 0-3 0.8
2 " 51.6 4.2 65 Gaz/Trapzod. 6-3 1.1
2 ″ 1/2 66 2.5 81 Gaz/Trapzod. 6-3 1.6
3 " 79 5 95 Gaz/Trapzod. 6-3 2
4 " 103.4 5.3 120 Gaz/Trapzod. 6-3 2.9

Merr një citim falas

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
close-link

Lidhu me ne

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Lidhu me ekspertët tanë

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
en English
X