Karriera & Punë për Tuba Vinyl | Prodhues tubash dhe pajisje

Karriera

Mundësi Karriere

Ju lutemi ndani të dhënat tuaja, dhe ne do t'ju kthehemi së shpejti ose do të na dërgoni cv tuaj në Email: hr@vinylpipes.com

  Unë do të doja të merrja buletinin dhe informacionin e marketingut në lidhje me produktet dhe industrinë. *

  Pozicionet e Hapura

  Shikoni punën për të cilën kemi nevojë për partnerë, Lorem ipsum dolor ulem amet, elit adeksioni konsektiv. Suspendisse id quam tortorues. Aenean et quam non nunc.

  Përmbledhje e punës

  Kur i jepni Industrisë Sonë, dijeni se dhurimi juaj po bën një ndryshim nëse jeni duke mbështetur Programet tona të nënshkrimit ose listën tonë të kuruar me kujdes të dhuratave që profesionistët. Mbi 24 vjet përvojë dhe njohuri standardet ndërkombëtare, ndryshimet teknologjike dhe sistemet industriale. Ne kemi pajisje për të prodhuar punë paraprake aplikacione të ndryshme industriale të bazuara në teknologji të zhvilluar posaçërisht janë gjithashtu të gatshme.

  Kërkohen aftësi për punë

  Përmbledhje e punës

  Kur i jepni Industrisë Sonë, dijeni se dhurimi juaj po bën një ndryshim nëse jeni duke mbështetur Programet tona të nënshkrimit ose listën tonë të kuruar me kujdes të dhuratave që profesionistët. Mbi 24 vjet përvojë dhe njohuri standardet ndërkombëtare, ndryshimet teknologjike dhe sistemet industriale. Ne kemi pajisje për të prodhuar punë paraprake aplikacione të ndryshme industriale të bazuara në teknologji të zhvilluar posaçërisht janë gjithashtu të gatshme.

  Kërkohen aftësi për punë

  Përmbledhje e punës

  Kur i jepni Industrisë Sonë, dijeni se dhurimi juaj po bën një ndryshim nëse jeni duke mbështetur Programet tona të nënshkrimit ose listën tonë të kuruar me kujdes të dhuratave që profesionistët. Mbi 24 vjet përvojë dhe njohuri standardet ndërkombëtare, ndryshimet teknologjike dhe sistemet industriale. Ne kemi pajisje për të prodhuar punë paraprake aplikacione të ndryshme industriale të bazuara në teknologji të zhvilluar posaçërisht janë gjithashtu të gatshme.

  Kërkohen aftësi për punë

  Merr një citim falas

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link
  close-link

  Lidhu me ne

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link

  Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link

  Lidhu me ekspertët tanë

  Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
  close-link
  en English
  X