A është shpimi i puseve me ujë fitimprurës? - Tuba Vinyl - Vinylpipe

A është shpimi i puseve me ujë fitimprurës?- Tuba Vinyl

përmirësoni kufijtë me furnizuesin e tubave vinyl uPVC
"Tregu po ndryshon vazhdimisht dhe këshilla e madhe është të dëgjoni se ku po shkon tregu dhe të përshtatni pajisjet, biznesin, uebfaqen tuaj për t'iu përshtatur nevojave të tregut," thotë Gary L. Hix, një konsulent pusi uji dhe pronar i In2Wells LLC, SHBA. Kjo është me të vërtetë një këshillë e shkëlqyeshme për shpuesit e puseve të ujit në të gjithë botën. Nevoja për shpimin e ujit po rritet, dhe ky është një lajm i mirë për njerëz si ju që janë në industrinë e shpimit të puseve të ujit. Por edhe këto janë kohë sfiduese. Jo vetëm që duhet të siguroni mënyra të sigurta dhe të shpejta të shpimit, por gjithashtu duhet të shmangni konkurrencën dhe shpesh të përfundoni duke punuar me kufij të hollë meshë. Konsumatorët presin puse uji me cilësi të lartë që janë afatgjatë. Kështu që biznesi është shpesh i vështirë. Nuk ka pse të jetë, sapo të gjeni mënyra për të përmirësuar kufijtë tuaj në shpimin e puseve të ujit. Pasi të rrisni kufijtë tuaj, biznesi bëhet shumë më i lehtë. Mënyra më e shpejtë për ta bërë këtë? Largohuni nga përdorimi i gypave GI ose tubave Inox prej çeliku inox dhe filloni të përdorni uPVC.
Mos humbisni për të lexuar

A jeni akoma duke përdorur ato tuba të vjetër GI që ndryshken lehtë?

Tubat uPVC nga një prodhues i besueshëm mund të jenë ndërruesi i lojës që kërkon biznesi juaj i shpimit. Ju merrni një produkt shumë më superior se tubat prej çeliku / hekuri, si dhe cilësi më të mirë të ujit.

Ja se si mund të aktivizoni biznesin tuaj, thjesht duke përdorur tuba uPVC me cilësi të mirë.

Tubat uPVC janë 63% më lirë!

Mesatarisht, tubat me cilësi uPVC, të tilla si ato nga Vinyl, kushtojnë 63% më pak se tubat e hekurit. Kjo në vetvete ju sjell një kursim prej mbi 1400 USD për pus!

Shpenzoni më pak për punë

Pse? Thjesht sepse tubat uPVC janë shumë më të lehta se tubat e hekurit. Kështu që instalimi juaj është më i shpejtë duke kërkuar më pak punë dhe burime. Dhe gjithashtu nuk keni nevojë për pajisje speciale për saldim dhe montim.

Mund të rishisni, edhe pas 50 vjetësh!

uPVC ka vlerë të lartë të riciklimit. Pas 50+ vitesh përdorimi, tubat mund të riciklohen ose ripërdoren për 100+ vjet në aplikime jo kritike.

Klientët tuaj kursejnë në shpenzimet e energjisë dhe mirëmbajtjes!

Nëse mund të shponi puse që janë afatgjatë dhe kërkojnë më pak kosto të mirëmbajtjes dhe funksionimit, klientët tuaj do të jenë shumë të kënaqur me ju. Ja pse:
  • Më pak energji elektrike: Me fërkime më të ulëta brenda tubave që shkaktojnë më pak humbje të kokës, një pus kërkon deri në 23% më pak energji elektrike.
  • uPVC nuk gërryhet ose ndryshket: Kjo lejon që lojëra elektronike të projektohen për të maksimizuar përshkueshmërinë, duke zvogëluar rezistencën e rrjedhës.
  • Jetë e gjatë: Tubat uPVC janë rezistente ndaj baktereve dhe agjentëve gërryes që gjenden në mjedisin jokomodues që rrethon një pus. Ata mund të punojnë në mënyrë të përsosur për 50+ vjet.
  • uPVC është rezistent ndaj korrozionit kimik: Nuk ndikohet nga kimikatet e përdorura për pastrimin dhe rigjenerimin e puseve.
  • Shkalla e ushqimit: Tubat uPVC janë të klasës ushqimore, dhe pa ndotje metalike toksike.
  • Mirëmbajtje e ulët: Tuba me cilësi të mirë uPVC kanë një forcë të lartë shtypëse, kështu që ato janë të lehta dhe rezistente ndaj stresit. Mirëmbajtja kërkohet rrallë.
  • Pesha e lehtë por më e fortë se hekuri: Forca specifike e PVC është pothuajse 78% më e lartë se hekuri.
Duke zgjedhur thjesht të përdorni tuba uPVC me cilësi të lartë në vend të tubave prej hekuri, ju merrni kaq shumë rrugë për të ulur kostot. Dhe për shkak se do të jepni një pus uji me cilësi më të lartë, tani mund të vendosni çmimin tuaj. Dhe fitoni fitime më të mira! Bisedoni me tonë ekspert i uPVC sot!

Merr një citim falas

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
close-link

Lidhu me ne

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Merrni 5% Zbritje Menjëherë!

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link

Lidhu me ekspertët tanë

Kjo fushë është për qëllime validation dhe duhet të lihet e pandryshuar.
close-link
en English
X