Производители и добавувачи на цевки за бунар од uPVC и цевки со екран

Зошто VINYL uPVC цевки

обвивка на бунарот upvc и цевки од екранот според стандардите DIN 4925
Непластифициран поливинил хлорид (uPVC), е најсоодветен за изградба на бунари за вода.
Поголемата густина на uPVC го става uPVC во предност да се користи во бунари за вода.
uPVC цевките имаат значително висок напон на испуштање од 55N/mm. Нивната висока еластичност, им овозможува да ја постигнат потребната вкочанетост, што ја спречува несаканата деформација во цевките.
uPVC цевките се отпорни на сите супстанции растворени во природни подземни води, вклучувајќи киселини и соли. Бидејќи се отпорни на вода со pH вредност помеѓу 2-12, хемикалиите што се користат за чистење, развој и обнова на бунарите (и органски и неоргански) не влијаат на овие цевки.
Да се ​​биде цевка од пластична обвивка, винилските uPVC обвивки за куќишта нудат неспоредлива отпорност на хемиска абразија, а корозијата, надополнета со тоа што е еколошка, е причината за винилните цевки PVT. ООД Избор за нивно производство.
Високата толеранција на температура и леснотијата на цевките од uPVC придонесуваат за нискиот трошок за работа и транспорт и ја прават цевката uPVC избор за тешки операции

Зошто VINYL uPVC цевки

Триење помала површина

Триење помала површина

Икона за заштеда на енергија

Заштеда на енергија

Икона за максимален капацитет на оптоварување

Максимален капацитет на товар

Икона за ефективна цена

Рентабилно

Икона за доказ за истекување од 100%

100% доказ за протекување

Икона без корозија

Без корозија

Икона без олово и без хеви метали

Без олово и без хеви метали

Икона за јачина на удар со висок изод

Висока сила на влијание врз Изод

Инфраструктурни гасоводни системи

Инфраструктурни цевки

Винил цевки, компанија за производство на uPVC, прави цевки од uPVC за да одговараат на сите барања на цевки во инфраструктурна изградба, без разлика дали се работи за полето на гас, нафта, наводнување или екстракција на вода.

добавувач на upvc сиви цевки под притисок

uPVC Цевки за притисок

Винил uPVC притисочните цевки и фитинзи се докажаа за сигурност, со докажано досие во секторот за ретикулација на вода. Тие се дизајнирани и за апликации за пумпање и за гравитациони дизајни.

фабрика за цевки на обвивка uPVC во Индија

HDPE/MDPE цевки:

Оптимални перформанси, долг живот и нула протекување е она по што се познати винилските HDPE/MDPE PIpes. Дизајнирано за: Геотермални апликации, Општински и индустриски системи за пренос на вода, Дистрибуција на природен гас, Наводнување, уредување на земјиште, Системи за канализација на канализација, Рехабилитација на цевководи.

веледрогерија и снабдувач на цевки со обвивка на uPVC во Индија

Систем за обвивка Deep Well uPVC

Винил цевки произведува uPVC системи за обвивка на бунари кои можат да се спуштат до длабочина до 600 метри. Lifeивотот од 50+ години им обезбедува на клиентите долгорочно решение.

производител на пиезометриска цевка и веледрогерија

Пиезометриски цевки

Винил пиезометриските цевки се дизајнирани да ги задоволат потребите на инспекција и анализа на локацијата. Тие се одлично за набудување на локацијата, земање мостри од подземни води, мониторинг на подземни води и инсталирање на дневник.

Wellpoint систем за одводнување:

Компанијата за производство на цевки за обвивки на uPVC, Винил Пајпс, разви системи за одводнување на винил, кои можат да се покажат како многу корисни за намалување на подземната вода во почви со мала кохезија и пропустливост. Идеален е за плитки водоносни слоеви каде што нивото на водата треба да се спушти не повеќе од 15-20 метри. Винилските системи за одводнување на бунар ви овозможуваат да испумпувате од неколку литри во минута во ситни песочни тиња до стотици и илјадници галони секоја минута во чакал и груб песок.
Се одликува со добро точки распоредени околу ископување и поврзани со заеднички заглавје. Ова, пак, е поврзано со една или повеќе пумпи. За подлабоки ископувања ќе бидат потребни повеќе фази на системи за добро поставеност поради ограничувањето на вакуумот на пумпата.
Винилните цевки се придружени со низа висококвалитетни алатки и додатоци кои помагаат во успешна инсталација на цевки од обвивка на uPVC. Овие додатоци се достапни за целиот асортиман.
МС за работи за одводнување

Систем за обвивка на длабоко добро uPVC

придобивки од винилна цевка

Зошто цевките ВИНИЛ се вашата најдобра залог?

Пушти видео
Пушти видео
доаѓа наскоро
доаѓа наскоро

доаѓа наскоро

Добијте бесплатен цитат

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
блиска врска

Поврзете се со нас

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Добијте 5% попуст веднаш!

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Поврзете се со нашите експерти

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
en English
X