Цевки од колона на uPVC со производител на брави за патенти

Воведување колони цевки

Колонските цевки се главните цевки за испорака во бунарот за вода. Тие се користат за закачување на потопната пумпа во бунарот и испорачување на испумпаната вода на површината за употреба. Непотребно е да се каже, цевките за колони се критични за мисијата за проект за бунар/ бунар за вода.

Бидејќи се критични за мисијата за системот за бунари, цевките за столбовите треба внимателно да се изберат. Тие треба да бидат издржливи, долготрајни и да бараат минимално до никакво одржување. Одговорот лежи во Винил uPVC колони цевки

Зошто е важна издржливоста?

Па, колоните цевки го преземаат товарот на целиот систем што се состои од: цевки, пумпи и мотори и кабел, заедно со тежината на водата што брза низ цевките. 

Тие го поднесуваат притисокот на водата додека работат и чекан за вода при стартување и исклучување на пумпите. Исто така, треба да го издржат вртежниот момент и грчевите произведени од пумпите.

големопродажба и снабдувач на цевки од uPVC колони

Впарете цевки од винилна колона со

снабдувач на uPVC цевки за потопни пумпи

Потопни пумпи

колона цевка за рачни пумпи

Рачни пумпи

колонски цевки за компјутерски пумпи

ПМП пумпи

Специјална формулација на uPVC колона цевка

Што ги прави цевките од винилна колона најдобар партнер за вашите потопни пумпи?

100% Отпорност на корозија: Не 'рѓа = Чиста вода

колона цевка

0 Нулта цена за одржување: Нема корозија. Не е потребен слој

колона цевка

5x Висока издржливост: Високата цврстина на истегнување ги прави силни и сигурни

колона цевка

60% Рентабилно: 60% поевтино од цевки од железо или челик.

колона цевка

1/6 Тежина на цевки од железо или челик: Исклучително лесна, овозможува лесна инсталација, транспорт, ракување и замена.

колона цевка

Заштедете 23% Енергија: Триење со помала површина. Овозможува лесен проток на вода, потребна е помала потрошувачка на енергија.

колона цевка

100% ослободен од истекување: Патентираниот Powerlock обезбедува 100% непропустливи и отпорни на оптоварување колони цевки.

колона цевка

Висока вредност: Се рециклира со зголемување на вредноста на периодичноста од 7%

Нашиот USP

Одлично соединение
Винилните uPVC колони цевки имаат состав од:
ПВЦ обвивка со ребрести екрани според IS 12818

Поливинил хлорид: Изработени од непластизиран поливинил хлорид, тие се лесни, но цврсти.

Експлицитно работење параметри: Имајќи го предвид ефикасното функционирање, овие цевки се подготвуваат со навртувачки завртки наведени од Карбид. Исто така, тие се направени да се подложат на Загревање за да се обезбеди долговечност на цевките.

Прилагодлив дизајн: Овие цевки се специјално произведени за прилагодување на висок притисок. Тие исто така се задебелени за прилагодување во големи длабочини.

Висока цврстина на истегнување: За да имаат висок отпор кон притисок, овие водоводни цевки имаат висока јачина на истегнување и носивост. Тие исто така имаат висока механичка сила.

Дебела и тенка: Дебелите и тенки делови од цевките од винил столб се развиени на начин да го апсорбираат целиот вртежен момент произведен како резултат на моторот, што резултира со долговечност.

Безбедно и погодно за огромни длабочини: Овие uPVC цевки од винилна колона се дизајнирани за длабочини до 1400 стапки.

Тие се 200% посилни од челичните цевки. uPVC цевките се ефикасно произведени за да ги направат со мала тежина, без компромис во нивната најважна сила.
Цевките од колони од винил имаат ниско триење што им овозможува да добијат повеќе вода. По одреден период на употреба, челичните цевки имаат тенденција да се кородираат и на крајот квалитетот на водата се деградира. Бидејќи не постои проблем со корозија или 'рѓа во цевки од винилна колона, квалитетот на водата останува добар.

  • Ефект на умерено и дали ПВЦ оган е безбеден?

  • Кои се придобивките од uPVC цевките?


  • Ефект на умерено и дали ПВЦ оган е безбеден?

  • Кои се придобивките од uPVC цевките?

Винилни цевки

Изберете uPVC колони цевки за вашите проекти за управување со вода иднината на водата

Добијте бесплатен цитат

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
блиска врска

Поврзете се со нас

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Добијте 5% попуст веднаш!

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Поврзете се со нашите експерти

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
en English
X