зошто винилни цевки - Винилпип

зошто винилни цевки

Зошто винилни цевки?

Зошто винилни цевки?

Зошто винилни цевки?

Има само една причина зошто би избрале винилни цевки за вашите потреби за управување со вода: Доверба, искреност и сигурност. Доверливи во 44 земји со повеќе од 100+ дистрибутери на глобално ниво, и познати по сигурноста во последните 4 генерации, ние во Винил, снабдуваме цевки со целосна сигурност и гаранција за нашата палета на производи.

Треба да добиете квалитетни uPVC цевки по вистинска цена, доставени до вас во вистинско време; секој пат кога ви се потребни. Само со таа доверба можете да го водите вашиот бизнис. А Винил е партнерот кој ќе обезбеди квалитетна, навремена испорака, доследно.

Зошто на Винил му верува индустријата за бунари со вода низ целиот свет?

Разбирање на нашите клиенти и слушање на нив

Ова е единствениот најважен атрибут што го има Винил како тим. Ние ги слушаме барањата, потребите, апликациите и предлозите на клиентите. Ова н us направи склопот на снабдувач за 100+ дистрибутери во 44 земји. Било да е тоа барање на дупчалка или дистрибутер, па дури и технолошка спецификација побарувачка за тендери, ние се обидуваме да го донесеме најдоброто во нас.

Богато наследство

Потеклото на Винил оди уште во 1941 година и е основано како семеен бизнис. Во 1971 година, Винил ја формираше првата фабрика за ПВЦ во Северна Индија. Сега управуван од третата генерација на семејството, Винил се истакнува како добро управуван бизнис со децениска експертиза зад себе.

Инженерска моќ

Винил може да се пофали со посветена и компетентна работна сила, фокусирана на градење пионерски производи. Поради експертизата во компанијата, Винил успеа да дизајнира ПВЦ и uPVC цевки кои нудат помала загуба при триење. Винил, исто така, разви патент брава за напојување што се користи во колонски цевки.

Најсовремено производство

Фабриката на Винил во Северна Индија се простира на површина од 65,000 квадратни метри, опремена со германски линии за обработка на цевки и преку десетина ЦПУ машини. Тие процесираат 12,000 МТ uPVC годишно во колони, обвивка, SWR и цевки под притисок. Во пристанишниот град Кандла доаѓа нова фабрика, што му дава на Винил предност од брзите глобални испораки.

Квалитет

Винил е посветен да им обезбеди на своите клиенти производи со висок квалитет и без дефекти преку програма за постојано подобрување. Квалитетот има предност пред квантитетот, што е мотото на компанијата. Винил, исто така, ги поддржува своите клиенти преку водечка индустриска техничка услуга и техничка поддршка и обука.
Фабриката на Винил е фабрика со сертификат за ISO 9001 и исто така произведува цевки според стандардите на BIS и RoHS. За снабдување со други земји, Винил ги следи стандардите специфични за земјата.
Винилните цевки се направени од високо квалитетен ПВЦ и uPVC материјал помешани во куќата. Високата прозрачност на винилните цевки е доказ за тоа колку се добри, бидејќи не постои нечистотија. Процесите на Винил обезбедуваат додавање на вистинскиот дел од адитиви за да се направат цевките.

Тестирање

Винилните цевки се подложени на редовна проверка на квалитетот за материјални и физички димензии. Тие исто така се тестирани за нивната цврстина на истегнување, цврстина на склопување и притисок при пукање.

Широка дистрибутивна мрежа

Винил има глобална мрежа на дистрибутери на кои им се испраќаат редовни залихи според нивните нарачки. Во рамките на Индија, Винил има неколку филијали и места за порибување што се грижат за дистрибуција низ целата земја.

Добијте бесплатен цитат

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
блиска врска

Поврзете се со нас

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Добијте 5% попуст веднаш!

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Поврзете се со нашите експерти

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
en English
X