Добавувачот на пумпи и цевки мора да прочита - винилни цевки - винилпип

Добавувачот на пумпи и цевки мора да прочита - винилни цевки

заздравување

Ако сте Borewell Driller или снабдувач на пумпи и цевки и с using уште користите железни цевки, тогаш овој блог е за вас.

Сигурно знаете дека 'рѓата е најголемиот непријател на вашето боледување.

Користете Цевки од колона uPVC со брава за напојување, што е без 'рѓа и има живот од 50 години

За разлика од гастроинтестиналните цевки што 'рѓосуваат за 6-10 години, цевките од винилни столбови се поевтини, издржливи и посилни од цевките за ГИ и заштедуваат 20 проценти од сметките за електрична енергија, бидејќи немаат големи загуби при триење од ГИ цевки Произведени со биаксијална ориентација, тие имаат висока удар и висока јачина на истегнување Погоден за плитки и потопни пумпи со длабока вода.

Дали сеуште ги користите оние стари ГИ цевки што лесно 'рѓосуваат?

Колекција на цевки Боревел

Нашите цевки од винилна колона се инсталирани со патентирана брава за напојување. Оваа брава за напојување е постојано под аксијално оптоварување и нејзиниот правоаголен профил обезбедува 100 проценти сигурна врска на спојката, па дури и носи дополнителен вртежен момент за време на работата, инсталацијата и деинсталацијата.

Патентираната брава за напојување со винил со LPR обезбедува 100 проценти конекција отпорна на протекување засекогаш.

Значи, контактирајте го вашиот најблизок добавувач сега и заштитувајте го вашиот задник.

Винилни цевки - Цевки за живот - безбеден за вашето здравје и подобар за вашето добро.

Добијте бесплатен цитат

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
блиска врска

Поврзете се со нас

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Добијте 5% попуст веднаш!

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Поврзете се со нашите експерти

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
en English
X