Најдобра фабрика за производители на цевки и обвивки на uPVC во Индија

            Барате uPVC столб и цевка за обвивка од ПВЦ?

Друштво за производство на цевки за вода uPVC

Како водечки управувач со вода, сертифициран за ISO 9001, бренд за производство на цевки од Индија, ние во Винил цевки, се грижиме за сите ваши потреби за управување со вода. Ние нудиме највисок квалитет на uPVC колумни цевки, обвивки и цевки со добар екран, пиезометриски цевки, цевки под притисок, SWR цевки, дренажни цевки и водоводни цевки за вашите потреби за управување со вода. Ние им нудиме на нашите потрошувачи најдобри решенија за производи преку постојани иновации, екстремна креативност, разновидни процеси и квалитетни производи.

Производи од uPVC што ги доставуваме

Експерти за водостопанство

uPVC колона цевка

Највисок квалитет на цевки од колона uPVC Производител 100% цевки од uPVC колона без 'рѓа со брава за напојување за изградба на ефикасни бунари за вода Дома Нашите услуги uPVC…

производител на цевки за обвивка на uPVC

цевка за обвивка на uPVC

Највисок квалитет на цевки од колона uPVC Производител 100% цевки од uPVC колона без 'рѓа со брава за напојување за изградба на ефикасни бунари за вода Дома Нашите услуги uPVC…

снабдувач и продавач на големо upvc цевки за касирање според IS 12818

uPVC цевка под притисок

Цевките за притисок uPVC се обезбедени со обичен приклучок и погодни за спојување со растворувач на цемент и завршница на ellвоно на барање. Главната примена на uPVC притисочните цевки е во земјоделството, за водоснабдување, наводнување капка по капка, прскалки, итн., Како и за дистрибуција на вода за пиење.

Техничка решенија

Зошто винилни цевки?

Има само една причина зошто би избрале винилни цевки за вашите потреби за управување со вода: Доверба, искреност и сигурност. Доверливи во 44 земји со повеќе од 100+ дистрибутери на глобално ниво, и познати по сигурноста во последните 4 генерации, ние во Винил, снабдуваме цевки со целосна сигурност и гаранција за нашата палета на производи.

Апликации за цевки uPVC

Водена бунар

водовод

Наводнување / Земјоделство

Електрични / комуникации

ВИНИЛ цевки за секого

Ние сме водечки бренд за управување со вода сертифициран според ISO 9001

Дом за сопствениците

Заедници

НВО

Фармери Земјоделство

Обезбедувачи на вода

Сертификат

Гарантиран квалитет. Најсовремено производство и сертифицирани ISO, NSF, WRAS, ASNZ, CE - EUROGLOBAL.

Придобивки од цевки ВИНИЛ

Ние сме водечки бренд за управување со вода сертифициран според ISO 9001
upvc-цевки-цена

Рентабилно

цевки без протекување-zod-upvc-вода

100% доказ за протекување

цевки без триење-upvc

Триење помала површина

Без корозија

Максимален капацитет на товар

ШТО КА SААТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

1 +

Задоволство на клиентите

Винилни цевки

Создавање на иднината на водата

Што се случува на нашиот блог?

Контактирајте ја нашата канцеларија за бесплатна понуда! Секогаш е добро да имате груба идеја за вашиот буџет
во оваа фаза за да ни овозможи да цитираме по потреба

Добијте бесплатен цитат

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
блиска врска

Поврзете се со нас

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Добијте 5% попуст веднаш!

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска

Поврзете се со нашите експерти

Ова поле не е за целите на валидација и треба да останат непроменети.
блиска врска
en English
X