Tantangan Banyu Rusia- Coba dipikir kanthi jero - Vinylpipe

Tantangan Banyu Rusia- Coba dipikir kanthi jero

Gambar_1

Standar Kualitas lan Cuaca Ala lan Kondhisi Lokal

Ganti JA Trudeau dadi Yartruba

Pipa Vinil ngluncurake pipa kolom ing Rusia lan wilayah CIS sing ora ana kesadharan pipa kolom uPVC sing dikunci produk inovatif. Vinil wiwit ndeleng daya tarik lan wiwit ngobrol ing industri pengeboran.  Ngelingi manawa para pemain gedhe wis ana ing pasar, mesthine dadi langkah beboyo kanggo Vinyl. Nanging nalika ana kabar, pabrikan pipa casing utama ing Rusia, JA Trudeau, nyedhaki Vinyl.  JA Trudeau duwe luwih saka 250 outlet sing kasedhiya produke. Dheweke nyedhiyakake luwih saka 700 perusahaan pengeboran ing Rusia lan luwih saka 200 ing wilayah liyane. Amarga ukuran lan keahliane, mula gampang kanggo nggawe pipa kolom dhewe. Nanging, JA Trudeau mutusake golek kemitraan karo Vinyl kanggo ngirim pipa kolom menyang pelanggan. Limang taun mengko, kemitraan kasebut isih terus lan JA Trudeau duwe kapercayan lengkap marang Vinyl amarga daya saing, kontrol kualitas lan pengetahuan kepemilikan.

Babagan Kualitas

Industri sumur banyu Rusia fokus banget karo kualitas. Perusahaan golek solusi kualitas, utamane amarga wilayah kasebut ndeleng kahanan cuaca sing ekstrem kaya ngono. Suhu bisa nganti -20 derajat Celcius. JA Trudeau pengin pipa sing tahan kaya suhu kasebut, lan ora bakal rusak. Riset Vinil ing macem-macem senyawa nyebabake pangembangan senyawa kimia kepemilikan. Senyawa iki digunakake ing pipa kolom Vinyl lan ora ngidini pipa dadi rapuh ing suhu sithik. Uga ora nggawe pipa fleksibel ing suhu sing dhuwur banget. Senyawa kasebut uga nambah kekuwatan utas.
kudu Baca

7 fitur Pipa Kolom uPVC paling apik sing dikepengini - Pipa Vinil

Nalika JA Trudeau lan perusahaan pengeboran Vinyl bisa ngubungi ketahanan pipa ing suhu ekstrem, tim Vinil menehi jaminan manawa pipa kasebut ora bakal nate nemoni masalah, amarga proses pangujian sing ketat sing ditindakake pipa kasebut. Solusi sing digunakake saiki yaiku pipa baja lan nginstal tugas sing luwih abot yen kelas sing luwih murah wis cukup. Iki kanggo nyuda kemungkinan gagal. Nanging, yakin karo standar kualitas pipa Vinil, JA Trudeau mutusake nyoba karo pipa cilik, sing cukup kanggo 20 sumur banyu. Nalika iki kesepakatan cilik banget kanggo Vinyl, sampeyan kudu entuk kapercayan ing pasar. Mula Vinyl ngirim kiriman kasebut. JA Trudeau ngaktifake nggawe standar anyar kanggo pipa kolom ing agensi pamrentah kanggo standarisasi lan nindakake kabeh dokumentasi sing dibutuhake.

Mupangate Wuku

Sawise pipa dipasang, JA Trudeau bisa ndeleng manfaate macem-macem: Biaya luwih murah tinimbang pipa baja sing digunakake, kualitas banyu apik, lan uga ngirit energi. Nanging mupangate paling gedhe kanggo pipa baja yaiku voltase dhuwur sing digawe dening arus ing jero banyu ing akuifer. Arus voltase dhuwur kasebut nggawe pinhole ing pipa baja, sing artine kudu diganti saben 6-10 taun. Nanging kanthi pipa uPVC Vinyl, masalah iki bakal ditanggulangi kanthi otomatis, amarga PVC minangka konduktor listrik non-konduktor. JA Trudeau jelas yen Pipa uPVC vinil pilihan sing apik, yen ora luwih apik, kanggo pipa kolom. Lan dheweke terus maju lan ngembangake pasar adopsi pipa kolom uPVC Vinyl ing Rusia lan wilayah CIS. Duwe produk Vinyl minangka bagean saka portofolio, JA Trudeau saiki duwe macem-macem produk lengkap lan lengkap sing bisa ditawakake marang para pelanggan.
Aja lali maca Vinil mentas maneh industri sumur banyu Yaman - Pipa Vinil

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X