Pipa Tekanan uPVC lan Produsen & Pemasok Tekanan

pipa gesekan-kurang-upvc

Gesekan kurang permukaan

Energy

Energy

kapasitas mbukak

Kapasitas Muat Maksimum

biaya Efektif

biaya Efektif

ikon kebocoran

Bukti Bocor 100%

Bebas Korosi

pipa abot-logam-gratis-upvc

Gratis Logam Gratis lan Heavy

Kekuwatan Efek Izod Dhuwur

Produsen Pipa Tekanan uPVC Kualitas Tinggi

Kita wis ngukir ceruk ing pasar sing kompetitif minangka Produsen, Eksportir lan Penyedia Pipa Tekanan uPVC. Pipa Tekanan uPVC iki diproduksi sesuai karo IS: 4985-2000. Pipa Tekanan uPVC disedhiyakake soket kosong lan cocog kanggo gabungan semen pelarut lan Bell rampung yen dijaluk. Aplikasi utama Pipa Tekanan uPVC yaiku ing tetanen, kanggo pasokan banyu, irigasi tetes, jalur taburan, lsp uga kanggo distribusi banyu ngombe. Nanging, Pipa Tekanan uPVC iki uga bisa digunakake ing saluran kabel. Kasedhiya warna abu-abu muda kanthi dawa nominal 6 meter.
pemasok pipa abu-abu tekanan pvc
Range
Advantage
  • Kelas I nganti Kelas V.
  • Ukuran (OD) 22 mm nganti 315 mm
  • Panjang standar 6 meter.
  • Rating Tekanan 2.5 Kgf / Cm2 nganti 10 Kgf / Cm2
  • Kelas I nganti Kelas V.
  • Ukuran (OD) 22 mm nganti 315 mm
  • Panjang standar 6 meter.
  • Rating Tekanan 2.5 Kgf / Cm2 nganti 10 Kgf / Cm2

Ukuran Pipa Tekanan uPVC

Diameter njaba Nominal (Ukuran Nominal)

Diameter njaba

 

Kandel WALL

                         
Kelas1 0.25 Mpa Kelas 2 0.04 Mpa Kelas 3 0.06 Mpa Kelas 4 0.08 Mpa Kelas 5 1.0 Mpa Kelas 6 1.25 Mpa
min Max min Max min Max min Max min Max min Max min Max
20 20 20.3 - - - - - - - - 1.1 1.5 1.4 1.8
25 25 25.3 - - - - - - 1.2 1.6 1.4 1.8 1.7 2.1
32 32 32.3 - - - - - - 1.5 1.9 1.8 2.2 2.2 2.7
40 40 40.3 - - - - 1.4 1.8 1.8 2.2 2.2 2.7 2.8 3.3
50 50 50.3 - - - - 1.7 2.1 2.3 2.8 2.8 3.3 3.4 4
63 63 63.3 - - 1.5 1.9 2.2 2.7 2.8 3.3 3.5 4.1 4.3 5
75 75 75.3 - - 1.8 2.2 2.6 3.1 3.4 4 4.2 4.9 5.1 5.9
90 90 90.3 1.3 1.7 2.1 2.6 3.1 3.7 4 4.6 5 5.7 6.1 7.1
110 110 110.4 1.6 2 2.5 3 3.7 4.3 4.9 5.6 6.1 7.1 7.5 8.7
125 125 125.4 1.8 2.2 2.9 3.4 4.3 5 5.6 6.4 6.9 8 8.5 9.8
140 140 140.5 2 2.4 3.2 3.8 4.8 5.5 6.3 7.3 7.7 8.9 9.5 11
160 160 160.5 2.3 2.8 3.7 4.3 5.4 6.2 7.2 8.3 8.8 10.2 10.9 12.6
180 180 180.6 2.6 3.1 4.2 4.9 6.1 7.1 8 9.2 9.9 11.4 12.2 14.1
200 200 200.6 2.9 3.4 4.6 5.3 6.8 7.9 8.9` 10.3 11 12.7 13.6 15.7
225 225 225.7 3.3 3.9 5.2 6 7.6 8.8 10 11.5 12.4 14.3 15.3 17.6
250 250 250.8 3.6 4.2 5.7 6.5 8.5 9.8 11.2 12.9 13.8 15.9 17 19.6
280 280 280.9 4.1 4.8 6.4 7.4 9.5 11 12.5 14.4 15.4 17.8 19 21.9
315 315 316 4.6 5.3 7.2 8.3 10.7 12.4 14 16.1 17.3 19.9 21.4 24.7
355 355 356.1 5.1 5.9 8.1 9.4 12 13.8 15.8 18.2 19.6 22.6 24.1 27.8
400 400 1.2 5.8 6.7 9.1 10.5 13.5 15.6 17.8 20.5 22 25.3 27.2 31.3

Pipa Tekanan uPVC Vinyl lan Fittings

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X