Produsen lan Pipa Pipa Plumbing uPVC sing Efektif

pipa gesekan-kurang-upvc

Gesekan kurang permukaan

Energy

Energy

kapasitas mbukak

Kapasitas Muat Maksimum

biaya Efektif

biaya Efektif

ikon kebocoran

Bukti Bocor 100%

Bebas Korosi

pipa abot-logam-gratis-upvc

Gratis Logam Gratis lan Heavy

Kekuwatan Efek Izod Dhuwur

Produsen Pipa Plumbing uPVC Kualitas Tinggi

Pipa Vinyl ASTM Plumbing nawakake sistem aplikasi distribusi banyu menyang omah uga papan komersial kanggo ngombe banyu sing aman.

Kauntungan saka Pipa Plumbing Vinyl uPVC

  • Konduktivitas termal sithik
  • Bukti sing ora karat & karat.
  • Gabungan bukti bocor & bukti karat.
  • Resistensi dhuwur kanggo asam, solusi uyah alkalin, alkohol lsp.
  • Efektif biaya, gampang ditangani, dipasang & diganti.
  • Permukaan batin sing ora beracun, lancar bisa uga bakal ngilangi kerugian gesekan sing kurang & tingkat aliran sing dhuwur.
grosir lan pemasok pipa pipa uPVC
instalasi
gabung
Range Product
  • Instalasi bisa didhelikake
  • Dhukungan garis pipa kanthi interval sing tepat nggunakake klip pipa
  • Instalasi bisa ditindakake ing ndhuwur level ngisor ing tembok bata
  • Garis sing didhelikake kudu dipriksa manawa ana bocor sadurunge ndhelik / plester
  • Pipa pipa vinil bisa digandhengake karo perlengkapan logam, perlengkapan plastik & panggunaan kaset Teflon dianjurake supaya ora
    kebocoran.
  • Pipa pipa vinil saben ASTM: D-1785 & utas saben IS 554 kasedhiya ing 3 jinis pipa pipa yaiku jadwal 40, 80 & 120 lan ukuran saka ½ ”nganti 4” dia

Ukuran Pipa Tekanan Heavy ASTM ing 23 ° C

UKURAN (inci)

MAKNA OD

JADWAL 40

   

JADWAL 80

   
wall kekandelan Rating Tekanan (Mpa) wall kekandelan Rating Tekanan (Mpa)
min Max min Max
½ 21.24 2.77 3.28 4.14 3.73 4.24 5.86
¾ 26.57 2.87 3.38 3.31 3.91 4.42 4.76
1 33.27 3.38 3.89 3.1 4.55 5.08 4.34
1 ¼ 42.03 3.56 4.07 2.55 4.85 5.43 3.59
1 setengah 48.11 3.68 4.19 2.28 5.08 5.69 3.24
2 60.17 3.91 4.42 1.93 5.54 6.2 2.76
2 setengah 75.3 5.16 5.77 2.07 7.01 7.85 2.9
3 88.7 5.49 6.15 1.79 7.62 8.53 2.55
4 114.07 6.02 6.73 1.52 8.56 9.58 2.21

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X