Pipa Piezometric pvc kanggo ngawasi sumur banyu - pipa vinil

pipa gesekan-kurang-upvc

Gesekan kurang permukaan

Energy

Energy

kapasitas mbukak

Kapasitas Muat Maksimum

biaya Efektif

biaya Efektif

ikon kebocoran

Bukti Bocor 100%

Bebas Korosi

pipa abot-logam-gratis-upvc

Gratis Logam Gratis lan Heavy

Kekuwatan Efek Izod Dhuwur

Produsen Pipa Piezometrik uPVC Kualitas Tinggi

Vinil pancen peduli karo lingkungane lan nawakake macem-macem produk kanggo kabeh kegiatan sing ana gandhengane karo ngawasi lemah ing ngisor iki. Pipa Piezometric / Geotechnical nyukupi kebutuhan lapangan, wiwit saka panelitian lan porsi situs sing kontaminasi nganti dianalisis lan ngawasi banyu ing jero lemah (kayata endhas piezometric banyu soko njero lemah).

Pipa uPVC Piezometric / Geotechnical ngidini neliti situs sing wis kontaminasi lan ngawasi perairan lemah (maca piezometric tabel banyu soko njero lemah). Filter-filter kasebut kasedhiya ing akeh diameter lan dimensi slot sing beda-beda sajrone hubungane ukuran lemah. Pipa kasebut ngidini masalah sing ana gandhengane karo ngawasi banyu ing jero lemah bisa dirampungake.

Pipozometrik / Geoteknik uPVC vinil ngidini masalah sing ana gandhengane karo panelitian lan investigasi situs sing kontaminasi lan pemantauan banyu soko njero lemah ditindakake kanthi gampang lan aman tanpa ana risiko kontaminasi sampel sing dikoleksi.
Produsen layar PVC lan pipa Utas

Layar lan Casing kanggo Sumur Pemantauan Lingkungan

Wuku
Details
fitur
nindakake Informasi
  • pipa upvc-piezometric
  • Pipa kualitas kanggo instalasi sumur
  • Kantong nganggo bungkus plastik * sing biodegradable * supaya luwih lestari. Sing pertama ing Australia kanggo nyuda sampah plastik lan mbantu lingkungan
  • Kasedhiya kanthi ukuran 50mm (PN18) lan 100mm (PN12)
  • 25mm Jadwal 40 casing lan layar uga diisi
  • Tutup sing dirancang kanthi apik
  • Tutup tutup ngisor kasedhiya, kalebu 'FlexiPoint 50' universal.

Cut biaya sampeyan kanggo instalasi sumur lan operasi kanthi luwih tetep ing situs:

Saben pasangan pipa dawa 3 m dikepengake nganggo plastik sing bisa dibiodegradasi, sing tegese lengen klambi bakal biodegrade * nalika dibuwang menyang landfill, saéngga sampeyan bisa mbantu nyuda jumlah sampah plastik.

Umume layar lan casing Lingkungan dibungkus karo plastik konvensional, nanging iki nambah masalah sampah plastik kita. Mung layar Sumur Vinil dibungkus nganggo plastik * sing bisa nyegah sampah plastik. Kita uga nggunakake tape pengepakan biodegradable ing pengiriman.

Layar Sumur Vinil digawe saka uPVC & ukuran kelas 18 lan diproduksi miturut Standar Australia kanggo Sumur Monitoring. Saben potongan duwe utas lanang / wadon kasar kanggo gampang dipasang ing lapangan lan disegel.

Bungkus plastik Biodegradable * kita:

- Mung bakal biodegrade sapisan ing lingkungan sing kaya mikroba kayata TPA

- Ora mbutuhake oksigen utawa suhu dhuwur kanggo biodegradasi kaya ing kompos komersial

- Mbantu sampeyan makarya kanthi luwih lestari

Biodegradasi wis diverifikasi dening laboratorium independen nggunakake ASTM D5511 kanggo kondisi landfill anaerob.

  • Nangani instalasi gampang lan transportasi amarga bobote sithik.
  • Cocog kanggo ngeterake banyu ngombe amarga karakteristik inert.
  • Durasi umur sing migunani luwih saka atus taun tanpa nuduhake manawa kita tumindak salah, reaksi kimia lan lingkungan sekitare.
  • Biaya murah dibandhingake karo produk liyane ing pasar.
  • Sistem kopling liwat utas kanthi profil trapezoid.
PC05030T18Casing 50 mm, Cl 18, 3.0 m, M / F
PS05030T18Layar 50 mm Cl 18, 3.0 m, M / F, celah 0.5 mm, jarak 4 mm
PEFlexi50Flexipoint 50, tutup pucuk sing pucuk, 50mm PN18, plastik daur ulang
PC10030T12Casing 100 mm, Cl 12, 3.0 m, M / F
PS10030T12Layar 100 mm Cl 12, 3.0 m, M / F, celah 0.5 mm, jarak 6 mm
PEFlexi50Flexipoint 50, tutup pucuk sing pucuk, 50mm PN18, plastik daur ulang

Rentang jembar slot standar nuduhake persentasi area sing mbukak rata-rata

Ext (Inci)

Int (mm)

Kekandelan Spessore (mm)

Lengan Panjang / Soket (mm)

Jinis Thread

Dawane Itme

Bobot (Kg / mt)

1 / 2 " 15.9 2.6 26 Gas 0-3 0.2
3 / 4 " 21.3 2.6 30 Gas 0-3 0.3
1 " 26.7 3.3 40 Gas 0-3 0.5
1 ″ 1/2 (42 mm) 34.6 3.7 49 Gas 0-3 0.7
1 ″ 1/2 (48 mm) 40 4 55 Gas 0-3 0.8
2 " 51.6 4.2 65 Gas / Trapzod. 6-3 1.1
2 ″ 1/2 66 2.5 81 Gas / Trapzod. 6-3 1.6
3 " 79 5 95 Gas / Trapzod. 6-3 2
4 " 103.4 5.3 120 Gas / Trapzod. 6-3 2.9

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X