Produsen lan Pemasok Kit Sistem Panen Air Hujan - Pipa Vinil

Produsen Kit Panen Banyu Hujan Vinil

Kasedhiya macem-macem kit panen banyu udan saka pabrikan lan installer, wiwit tank cilik nganti sing luwih gedhe. Yen sampeyan duwe kepinteran, bisa nginstal sistem kasebut dhewe, nanging kudu ngerti apa sing sampeyan goleki.

Ing ngisor Kit Panen Banyu Hawa ing Ndhuwur lan Ndhuwur

Sampeyan bisa milih papan sing lungguh ing ndhuwur lemah ing sisih omah utawa bangunan utawa sing dikubur ing kebon. Yen sampeyan milih sing luwih murah, sampeyan kudu nganggep biaya penggalian lan instalasi. Yen sampeyan milih kit panen banyu udan sing diwenehi gravitasi, utawa hibrida, sampeyan uga kudu ngerti manawa papan utawa atap sampeyan bisa njupuk bobot tank.
Produsen kit panen banyu udan
Vinil nyedhiyakake jinis Panen Air Hujan.

Fitur Sistem Panen Banyu Hujan

  • Dirancang kanggo ukuran atap nganti maksimal 800 meter persegi
  • Kanggo dipasang ing poros pilot utawa tembok ing area sing dilindhungi beku
  • Kasedhiya sing wis diinstal ing poros pilot
  • Sistem reresik rong langkah ora independen saka tingkat aliran sing njamin efisiensi nyaring dhuwur.
  • Lokasi kartrij filter mbantu ngilangi rereget terus-terusan
  • Cocog kanggo pipa mudhun 110mm (4 ") lan 160mm (6").
  • Bobot penyaring 16 kg
  • Siphon kebanjiran nganggo inlet skrid
  • Pipa kebanjiran Siphon supaya pas karo bolongan 130 mm ing tembok tangki panyimpenan
  • Inlet sing tenang kanggo nyegah banyu sing mlebu ngganggu endhepan ing tank
  • Saluran masuk sing tenang uga njamin banyu seger diwenehake menyang sisih ngisor tank sing ngasilake banyu sing disimpen kanthi lengkap lan rutin

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X