ngapa pipa vinil - Vinylpipe

kok pipa vinil

Napa Pipa Vinil?

Napa Pipa Vinil?

Napa Pipa Vinil?

Mung ana siji alesan kenapa sampeyan milih pipa Vinyl kanggo kabutuhan manajemen banyu: Percaya, jujur ​​lan linuwih. Dipercaya ing 44 negara kanthi luwih saka 100+ distributor sacara global, lan dikenal bisa dipercaya sajrone 4 generasi pungkasan, kita ing Vinyl, nyedhiyakake pipa kanthi jaminan lengkap lan jaminan sawetara produk.

Sampeyan kudu entuk pipa uPVC kualitas kanthi rega sing tepat, dikirimake sampeyan ing wektu sing pas; saben-saben sampeyan butuh. Mung kanthi kapercayan, sampeyan bisa mbukak bisnis. Lan Vinyl minangka mitra sing bakal njamin kualitas, pengiriman tepat waktu, kanthi konsisten.

Napa Vinil dipercaya karo industri sumur banyu ing saindenging jagad?

Ngerti pelanggan lan ngrungokake

Iki minangka atribut sing paling penting sing dimiliki Vinyl minangka tim. Kita ngrungokake panjaluk, kabutuhan, aplikasi lan saran para pelanggan. Iki nggawe kita dadi pemasok sing luwih disenengi kanggo 100+ distributor ing 44 negara. Dadi panjaluk saka driller utawa distributor utawa uga panjaluk spesifikasi teknologi kanggo tender, kita nyoba lan menehi sing paling apik.

Warisan sugih

Asal-usul Vinil wiwit taun 1941, lan didegake minangka bisnis kulawarga. Ing taun 1971, Vinyl nyiyapake pabrik PVC pertama ing India Lor. Saiki dikelola dening generasi katelu kulawarga, Vinyl misuwur minangka bisnis sing dikelola kanthi dasawarsa puluhan taun.

Keahlian teknik

Vinil duwe tenaga kerja sing setya lan kompeten, fokus kanggo nggawe produk pionir. Amarga keahlian ing perusahaan, Vinyl bisa ngrancang pipa PVC lan uPVC sing menehi kerugian gesekan sing luwih murah. Vinil uga wis nggawe kunci daya sing tundhuk paten sing digunakake ing pipa kolom.

Pabrik canggih

Pabrik Vinil ing India Lor nyebar liwat area 65,000 sq.m, dilengkapi garis pamrosesan pipa Jerman, lan luwih saka selusin mesin CNC. Dheweke ngolah 12,000 MT uPVC saben taun dadi pipa kolom, casing, SWR lan tekanan. Pabrik anyar bakal teka ing kutha pelabuhan Kandla, lan menehi Vinyl mupangat kanggo pangiriman global sing cepet.

Quality

Vinil komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan produk sing berkualitas lan tanpa cacat liwat program perbaikan terus-terusan. Kualitas luwih prioritas tinimbang jumlah, sing dadi motto perusahaan. Vinyl uga ndhukung para pelanggan liwat layanan teknis terkemuka ing industri, lan dhukungan teknis lan pelatihan.
Pabrik Vinil minangka pabrik bersertifikat ISO 9001 lan uga ngasilake pipa sesuai standar BIS lan RoHS. Kanggo nyedhiyakake negara liya, Vinyl ngetutake standar khusus negara.
Pipa vinil digawe saka bahan kelas dhuwur prawan PVC lan uPVC sing dicampur ing omah. Tembus pipa Vinil sing dhuwur minangka bukti yen apik banget, amarga ora ana najise. Proses vinil mesthekake yen bagean aditif sing tepat ditambahake kanggo nggawe pipa.

testing

Pipa vinil kudu mriksa kualitas rutin kanggo dimensi material lan fisik. Dheweke uga dites kanggo kekuatan tarik, kekuatan sing bisa dilumpuk lan tekanan sing gedhe.

Jaringan distribusi amba

Vinyl duwe jaringan distributor global sing dikirim menyang pasokan reguler miturut pesanane. Ing India, Vinyl duwe sawetara cabang lan titik stok sing ngurus distribusi ing saindenging negara.

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X