Karir & Proyek Pipa Vinil | Produsen Pipa & Fittings

Careers

Kesempatan Karir

Tulung wenehake rincian sampeyan, lan bakal enggal bali utawa dikirim cv ing Email: hr@vinylpipe.com

    Aku pengin nampa newsletter lan informasi pemasaran sing ana gandhengane karo produk lan industri. *

    Posisi Dibukak

    Coba waca karya sing dibutuhake mitra, Apa sing dikarepake, kalebu adipiscing elit. Suspendisse id quam tortor. Aenean lan quam ora nunc.

    Ringkasan Proyek

    Nalika sampeyan menehi menyang Industri Kita, ngerti sumbangan sampeyan menehi prabédan manawa sampeyan ndhukung Program teken utawa dhaptar hadiah sing profesional kanggo profesional. Liwat 24 taun pengalaman lan ngerti standar internasional, pangowahan teknologi lan sistem industri. Kita duwe fasilitas kanggo ngasilake macem-macem aplikasi industri adhedhasar teknologi khusus sing wis siyap.

    Ketrampilan Pakaryan dibutuhake

    Ringkasan Proyek

    Nalika sampeyan menehi menyang Industri Kita, ngerti sumbangan sampeyan menehi prabédan manawa sampeyan ndhukung Program teken utawa dhaptar hadiah sing profesional kanggo profesional. Liwat 24 taun pengalaman lan ngerti standar internasional, pangowahan teknologi lan sistem industri. Kita duwe fasilitas kanggo ngasilake macem-macem aplikasi industri adhedhasar teknologi khusus sing wis siyap.

    Ketrampilan Pakaryan dibutuhake

    Ringkasan Proyek

    Nalika sampeyan menehi menyang Industri Kita, ngerti sumbangan sampeyan menehi prabédan manawa sampeyan ndhukung Program teken utawa dhaptar hadiah sing profesional kanggo profesional. Liwat 24 taun pengalaman lan ngerti standar internasional, pangowahan teknologi lan sistem industri. Kita duwe fasilitas kanggo ngasilake macem-macem aplikasi industri adhedhasar teknologi khusus sing wis siyap.

    Ketrampilan Pakaryan dibutuhake

    Njaluk tembung gratis

    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
    close-link
    close-link

    Sambungake Kanthi kita

    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
    close-link

    Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
    close-link

    Sambungake karo Ahli Kita

    Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
    close-link
    en English
    X