Babagan Kita - Pipa Vinil
bab us

Babagan awake dhewe

Pipa vinil- uPVC selawase urip

Sapa Kita: Bisnis Profesional Nganggo Kulawarga sajrone 8 dekade Darmabakti kanggo Ngatur Banyu.
Kita, ing Vinyl Tubes Private Limited, kalebu jeneng utama ing babagan pipa lan segmen produk sing gegandhengan. Perusahaan sing didegake dening Pak. Ing pangayoman putrane Pak Hukum Chand Jain lan putu, Pak Vitul Jain, perusahaan kasebut wis bisa ngetrapake kompetensi lan semangat tim luar biasa.

Keuntungan kita ing sektor produksi pipa minangka asil saka katergantungan teknologi sing efisien lan propensitas kanggo nggunakake ilmu kepemilikan kanthi nggunakake polimer ing industri banyu. Minangka organisasi sing setya menehi asil liwat pendekatan sing ramah lingkungan, kita nggunakake polimer sing bisa didaur ulang kanggo siklus banyu sing lengkap.
Kekuwatan Vinil Merek: Kepuasan Pelanggan minangka Prioritas

Kita ngupayakake kerja sama ing macem-macem bidang kanggo nggayuh tujuan supaya bisa nyebar lan ngembangake lapangan operasi perusahaan. Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Integer finibus varius sem, ing aliquam magna sollicitudin a. Ut et dui vitae dolor scelerisque pulvinar ora bisa digunakake.

Teknologi lan R&D: Ngembangake lan Nyebarke
Tim RnD ing omah nyedhiyakake katrampilan lan keahlian supaya ora mung ngembangake produk bermutu, nanging uga ngluwihi standar manufaktur global. Teknologi kunci tenaga nyedhiyakake kontrol kanggo kualitas Pipa uPVC. Uga, kepemilikan kepemilikan lan kepemilikan paten, utamane kanggo pipa kolom nggunakake salah sawijining pabrikan pipa kolom terkemuka ing donya. Anane tim R&D khusus ing omah menehi kekuwatan pabrikan sing luar biasa lan mbantu ngrancang solusi pipa sing paling luar biasa. Dadi pipa, tekanan, layar utawa pipa casing, kita nggunakake teknologi sing paling canggih kanggo nggawe solusi sing paling efisien.

Apa sing Kita Lakukan: Kita ngembangake lan nggunakake teknologi lan praktik paling apik kanggo nggayuh misi

Kira-kira wolung dekade pengalaman ing Pasar Pipa India, kita wis nemokake dhasar pertumbuhan sing kuat ing industri pipa India. Liwat usaha sing tetep, kita bisa ngoptimalake produksi, proses, lan sistem kontrol kualitas kanthi sukses. Liwat pangembangan lan produksi pipo uPVC eklektik sing paling kuat, paling aman lan paling efisien kanggo kabeh aplikasi banyu, kita njamin linuwih lan efisiensi sistem pasokan banyu ing ndonya.
Kita wis mbukak dimensi pangembangan lan kemajuan anyar liwat inisiatif lan ngurmati reputasi sing kuat kanggo produk bermutu lan jaringan distribusi sing bisa dipercaya. Kita menehi hasil macem-macem produk kayata pipa casing, pipa tekanan, pipa kolom, pipa layar lan perlengkapan masing-masing, sing nemokake aplikasi irigasi, sanitasi, perumahan, lan got.
Teknologi kunci listrik sing dipatenake nggawe kita dadi salah sawijining pabrikan pipa kolom terkemuka lan mbantu mbantu nggawe pipa kanggo macem-macem aplikasi banyu. Kita wis duwe solusi pipa luwih saka sayuta borewell kanthi teknologi lan kunci daya sing padha. Teknologi kunci tenaga kita nyedhiyakake kemampuan kanggo nggawe pipa uPVC sing sejajar karo standar global.

Napa Kita Ana: Mesthekake banyu kanggo kabeh wong

Kita, ing Pipa Vinil, komitmen banget marang inovasi konsisten ing irigasi, got, lan teknologi pipa. Inovasi kasebut didorong dening kabutuhan kanggo memenuhi panjaluk banyu sing saya tambah akeh ing negara kasebut. Kabeh produk mbukak tes kontrol kualitas sing akeh kanggo mesthekake yen sesuai karo standar India uga internasional.
Fokus kanggo kepuasan pelanggan 100% nyebabake kita terus ningkatake kualitas produk, ningkatake kemudahan panggunaan, nambah kasedhiyan, lan kinerja biaya. Mula, kita ngupaya supaya para pelanggan terkenal bisa ngakses produk sing paling apik, paling anyar, lan larang regane.
Upaya kesinambungan kita didhukung karo pendekatan rong arah siklus ijo lan siklus biru. Nalika metode siklus ijo kita ngubengi daur ulang polimer, pendekatan siklus biru kita fokus ing panggunaan banyu ing siklus kasebut.

Mission kita

Kanggo entuk posisi kepemimpinan kanthi menehi solusi efektif kanggo pipa banyu, njamin kepuasan pelanggan kanthi menehi sukses.

Penglihatan kita

Pimpinan global ing pipa banyu Muncul minangka pimpinan global ing industri pipa banyu liwat pangembangan lan adopsi teknologi anyar lan proses tanpa wates kanggo ngowahi ide-ide inovatif dadi kasunyatan sing luar biasa.

Gol kita

Supaya saben pasokan banyu apik banget ing jagad iki, efisiensin kanthi tingkat keamanan sing apik, lan bisa tetep bisa tuku. Mula, kita ngarep-arep bisa ngirit 1.3 milyar unit listrik liwat upaya kita.

Nilai Inti Kita

Fitur Salient kita

1

Taun Pengalaman

1 +

seneng customer

1

distributor

1

industri pabrik

Posisi: CEO Pipa Vinil
pengalaman: 40 Taun dadi Insinyur
Hubungi:

FOUNDATION VITUL JAIN

Kita Pipa bersertifikat ISO 9001, merek produksi produk manajemen banyu saka India. Kita ngasilake Pipa Kolom uPVC, Pipa Casing uPVC, Pipa Risiko uPVC kanggo pompa Sumur Bore, Pipa SWR kanggo banyu Saluran, pipa uPVC kanggo Pipa Irigasi & Listrik lan pipa pipa.

CERTIFICATE

Kualitas dijamin Negara manufaktur seni lan ISO, NSF, WRAS, ASNZ, CE - bersertifikat EUROGLOBAL.

Njaluk tembung gratis

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
close-link

Sambungake Kanthi kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Entuk Diskon 5% Sakdurunge!

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link

Sambungake karo Ahli Kita

Kothak iki kanggo tujuan validasi lan kudu ditindih ora diganti.
close-link
en English
X